KEWS Schoonbeek-Beverst
KEWSDankbaar 01-05
KEWS Schoonbeek-Beverst

KEWS voelt zich dankbaar

3-8-2023


Beste sponsor, sympathisant van KEWS SB,


Het seizoen 23-24 is van start gegaan met reeds een aantal trainingsmomenten en gespeelde oefenwedstrijden.


Het voorbije seizoen eindigde voor de 1steploeg A succesvol met een behoud in 3de afdeling Voetbal Vlaanderen. De sportieve cel heeft een aantal (jeugdige) spelers met opleiding in een hoger gekwalificeerde club binnengehaald en het vertrek van (oudere) kernspelers op te vangen. De trainersstaf is gewijzigd: Yves Beckers is naar Bocholt VV (2deafdeling) vertrokken, Marco Pauls en Bert Vosters hebben overgenomen.

Dave Princen (T2) en Kevin Pirens (KT) blijven aan boord. Johan Ruysen blijft de immer aanwezige materiaalmeester. Jean Bemelmans neemt de taak van Ludo Wolfs over voor de ontvangst van de refs tijdens de thuiswedstrijden.


Voor de 1steploeg B keren een aantal oud-spelers terug naar onze club, we rekenen erop dat zij de jonge garde op sleeptouw nemen om zo mooie resultaten te halen in 4de provinciale. Kenneth Pirotte leidt de trainingen.

Onze jeugdploegen, voor de eerste maal met een U21-team (postformatie) blijven verder acteren op gewestelijk én provinciaal niveau.


Onze damesclub DV Bilzen United starten, na een promotie met het A-team, in de regionale reeksen. Het B-team treedt aan in provinciale afdeling.


Opnieuwdankzij jullie blijvende genereuze inbreng blikken we hoopvol vooruit.

Zonder jullie steun blijft onze club niet leefbaar.

Een bijzonder geslaagd clubinitiatief, verwezenlijkt dankzij de inbreng van Glas Express

maar ook Kreations, is onze glasplaat. Te bewonderen in bijlage en uiteraard “life”

in onze kantine.


Namens het bestuur