KEWS Schoonbeek-Beverst
Praktisch

Praktisch

KEWS Schoonbeek-Beverst

Sportieve 

Intenties

Seizoen 2020-2021

Beste ouders,

 

Onze voetbalcompetitie zit er sinds vorige vrijdag officieel op. Of er nog kan deelgenomen worden aan externe jeugdtornooien in mei of juni, zal de toekomst uitwijzen.

We hebben alleszins de voorbije maanden hard gewerkt om het provinciale label te behalen. Tot op heden hebben we echter nog geen resultaat mogen ontvangen van onze provinciale audit van 25/2 jl, maar we hebben er uiteraard alle vertrouwen in dat het gaat lukken.

 

Natuurlijk willen we het volgende seizoen ook weer goed voorbereiden. Om dat te bereiken draait intussen zowel de sportieve als administratieve molen van onze jeugdwerking reeds enige tijd op volle toeren. De eerste testspelers zijn intussen reeds de revue gepasseerd, de gesprekken met de huidige trainers zijn lopende, met nieuwe trainers wordt er onderhandeld.

Dit alles met de bedoeling om uw zoon/dochter ook voor het seizoen 2020-2021 een zo goed mogelijke voetbalopleiding te kunnen aanbieden.

 

Om deze voorbereiding zo grondig mogelijk uit te voeren, maar ook om te weten hoeveel jeugdploegen wij volgend seizoen moeten inschrijven, is het absoluut noodzakelijk dat wij tijdig weten of uw zoon/dochter volgend seizoen nog actief zal zijn bij KEWS Schoonbeek Beverst.

 

Normaal bespreken we dit tijdens persoonlijke gesprekken op het einde van ieder seizoen . Maar omwille van de huidige onwezenlijke situatie zien we ons genoodzaakt dit via een eerder 'onpersoonlijke' bevraging te doen. Onze excuses alvast hiervoor.

 

Het zou ons dan ook enorm helpen indien jullie dit invulformulier zouden invullen, uiterlijk tegen vrijdag 10 april. Hierdoor kunnen we onze voorbereiding naar het nieuwe seizoen tijdig en met de juiste info vervolledigen.

 

Ook voor diegenen die eraan denken om eventueel onze club te verlaten, vragen we dit te doen.

 

De sportieve intenties van onze jeugdwerking worden jullie komende week via e-mail bezorgd.

 

Wij hopen dat wij voor dit alles op uw medewerking kunnen rekenen, zodat wij volgend seizoen, samen succesvol verder kunnen werken. #samenKEWSSB

 

Sportieve groeten,

 

TVJO Iessa Kalaai

Het Bestuur