Maart 2019

Restaurantdagen

Beste Ouders,

Bij deze willen we jullie laten herinneren aan onze restaurantdagen van het weekend van 23-24 maart.
Een paar weken geleden werd er door jullie ploegafgevaardigde/trainer aan jullie kind een papieren inschrijvingsformulier uitgedeeld.
Inschrijven kan nog tot en met donderdag 21/3.

Laat zeker jullie tegoed van 10 euro (clausule in het lidgeld van jeugdspelers, mail mei 2018) niet liggen door een inschrijving op 1 van de 2 eetweekends van het huidige seizoen.
De verrekening hiervan gebeurt ofwel tijdens jullie eetmoment op 23-24/3 of in de 1e week van april.

U kan de PDF ook hier bekomen, of op de website, of in de kantine.
Iedereen van harte welkom en alvast bedankt voor de steun.

Trooper.be

Als jullie net als ons graag wel eens online dingen shoppen, weet dan dat er vanaf nu een manier bestaat om jouw favoriete club financieel te steunen, zonder dat het jou 1 euro extra kost. Hoe dat kan horen we jullie vragen ? Wel ...

We hebben onze eigen pagina aangemaakt op Trooper: https://www.trooper.be/kewssb.
Op deze pagina staan links naar webshops waar Trooper mee samenwerkt (Coolblue, Collect&Go, As Adventure, Collishop, Booking.com, Decathlon, etc.).

Door via de Trooperpagina van KEWSSB naar deze webshop te surfen, ipv rechtstreeks naar de webshop te gaan, krijgt onze club een % op de aankopen die jullie doen. Je hoeft hiervoor geen account aan te maken, geen log-in te hebben, betalen doe je gewoon zoals altijd aan de webshop...

Gewoon effe eerst langs de Trooper pagina surfen, da's alles. (We hebben ook een link op onze clubwebsite geplaatst.) Super simpel dus ! En wees gerust... Wij zien helemaal niets van wat jullie kopen !

Het enige wat wij van Trooper krijgen is het totaalbedrag dat alle leden samen over een bepaalde periode gekocht hebben. En onze commissie natuurlijk :-). In de nieuwe accommodatie dient onze ruimte (onder de tribune) voor het sportmateriaal ingekleed te worden met kasten en lockers voor de trainers/teams. Ook aan sportmateriaal en toebehoren is er altijd nood.
Dus jullie bijdragen zullen goed besteed worden !!! Doen dus !

Werkgroepen

Vorige week vrijdag, op 8 maart, zijn we van start gegaan met de werking van enkele werkgroepen binnen de club. 16 gemotiveerde ouders hebben zich gemeld na onze oproep enkele weken geleden.
Zo zullen binnenkort werkgroepen Events, SportEvents, Social Media, Administratie, Kantine en Infrastructuur de clubwerking ondersteunen om de kwaliteit ervan te kunnen verhogen.
Wordt zeker nog vervolgd.

Paaskamp

De inschrijvingen voor de 3e editie van ons voetbal paaskamp gaan razendsnel. Wees er snel bij om zich nog in te schrijven. Momenteel hebben 60 kinderen zich reeds ingeschreven. Op 8-9-10-11 april zullen deze kinderen deelnemen aan een leuke en leerrijke vierdaagse.
Alvast dank voor jullie massale interesse !

Familiedag

De familiedag, als afsluiting van het huidige seizoen,
zal doorgaan op za 25 mei 2019.
Meer info volgt later via de werkgroep 'Events'.

Bouwen aan de toekomst

Het einde van de werkzaamheden aan onze nieuwe accomodatie komt stilaan in zicht. De kleedkamers zijn bijna afgewerkt. We trachten deze kleedkamers een 1e keer te laten gebruiken tijdens het paaskamp op 8 april.
In de kantine zal voor de afwerking nog wat extra tijd (tussenseizoen) nodig zijn. Tussen 25 april en 15 juli zal de toegangsweg naar onze club voorzien worden van een nieuw wegdek en nieuwe riolering.