November 2017

Jeugdcoördinator

In onderling overleg werd de samenwerking beeindigd met jeugdcoördinator Luc Cuypers. We danken Luc voor de geleverde inspanningen en wensen hem verder veel succes toe. U17 trainer Geert Bellis zal tijdelijk de functie van TVJO overnemen totdat de club een nieuwe coördinator heeft aangesteld. Coördinator Pieter Hauben blijft op post en zal Geert assisteren in de coördinatie.

Geert Bellis

Pieter Hauben

Mosselweekend

De club dankt alle aanwezigen tijdens het voorbije mosselweekend van 21-22 oktober jl. Met 615 inschrijvingen was het opnieuw een geslaagd event. Van harte dank aan ouders, clubleden, sympathisanten en vrijwilligers voor jullie steun aan de club.

Sinterklaasfeest vr 01/12/2017 18u

Op vr 1 december om 18u00 is het weer zover. Onze lieve goede Sint maakt dan weer tijd vrij in zijn drukke agenda voor onze jongste spelertjes !
Onze U6, U7, U8, U9 en U10 spelertjes,samen met broers en zusjes, zijn dan van harte welkom.
De oudere jeugdleden worden op een ander moment verrast.(zie verder)
Wij wensen u alvast een leuke avond!

Eindejaarsfeestje U11-U17 za 2/12 17u30

Voor onze jeugdleden vanaf de U11 organiseren wij ook dit jaar een apart feestje. Een eindejaarsfeestje . Die avond zullen we inkleden met een speciale activiteit. Laten we het een verrassing houden welke deze activiteit zal zijn. Dus spelers en ouders van deze categorieen zijn van harte welkom op za 2/12/2017 om 17u30.

KEWS Party za 9/12

Beste ouders, duid alvast deze datum aan in jullie kalender!! za 9 december 2017. Dan organiseren we opnieuw een eigen fuif in onze kantine. De opbrengst is integraal voor de jeugdwerking. Maak er samen met de andere ouders van jullie ploegje een onvergetelijk feestje van... VVK-kaarten zijn zeer binnenkort bij de trainers en ploegafgevaardigden te verkrijgen. Hopelijk tot dan.

WINTERSTOP

Er zullen nog trainingen, competitie en vriendschappelijke wedstrijden doorgaan voor de jeugd in december tot en met vr 15/12 .
Hierna zijn er geen veldtrainingen tot di 02/01/2018.
De uitnodigingen die onze club ontving om deel te nemen aan zaalvoetbaltornooitjes, vallen dit jaar meestal in de midweek tussen kerst en nieuwjaar. Op basis van de beschikbaarheid van de trainers tijdens deze periode, zullen er deelnames zijn. Detail info wordt verstuurd via trainer en afgevaardigde.

Bouwen aan de toekomst

De volgende 2 weken komt ons bouwdossier in een beslissende fase. De keuze van de bouwheer wordt immers eerstdaags beslist. Hierna kan de exacte planning opgemaakt worden voor de bouw van onze nieuwe kleedkamers en kantine.

Attesten mutualiteit

In de loop van volgende week wordt voor iedere jeugdspeler, via de afgevaardigde, het ingevulde attest voor de mutualiteit verdeeld. Zo kan een gedeelte van het inschrijvingsgeld voor een sportvereniging gerecupereerd worden.

Jeugdsponsoring

Recent kregen we meerdere aanvragen van ouders die het jeugdploegje van hun kind willen sponsoren via hun bedrijf. Graag wilt de club deze aanvragen centraliseren om een gezamenlijk initiatief af te spreken. Daarom hier een oproep naar ouders die misschien eenzelfde engagement willen aangaan. Geef een seintje voor 15/11 via sponsoring@kewsschoonbeekbeverst.be en u zal worden uitgenodigd voor een gesprek. Alvast bedankt.

U17 met 2 Belgisch kampioenen

Kampioen zijn is plezant!! Dat vinden ook U17 spelers Jonas Helsen en Kenji Hendrickx. Beide spelers houden er nog een 2e hobby op na waarin ze onlangs prachtige prestaties hebben geleverd. Jonas werd Belgisch kampioen interclub Tennis en Kenji werd Vlaams kampioen motocross 125cc. Een kleine relaas van hun prestaties vindt u hier.