Juli 2017

Start jeugdtrainingen: schema

Ook al is de grote vakantie nog maar 3 weken ver, voor onze jonge voetballers/voetbalsters doet het nieuwe voetbalseizoen zijn intrede begin augustus. Op di 01/08 resp. wo 02/08 starten namelijk alle trainingen. Wij hopen jullie dan allemaal te mogen begroeten.....Belangrijke opmerkingen: 1) Neem de 1e 2 weken zeker een eigen lederen voetbal mee naar de training!!! Van zodra de bestelling voetballen (inbegrepen in het lidgeld) geleverd is, zullen deze uitgedeeld worden. 2) Definitieve ploegindelingen per leeftijd worden in de loop van de maand augustus, voor de competitiestart, bepaald. Mededeling voor de U8-ouders: de 1e week wordt er voor alle U8-teams op dinsdag en donderdag getraind!! Klik op het overzicht voor een vergroting.

Nieuwe jeugdcoordinatoren

Dit seizoen zal onze jeugdwerking ondersteund worden door 2 nieuwe jeugdcoordinatoren. Luc Cuypers wordt de algemene TVJO. Pieter Hauben ondersteunt hem in deze taken. De volledige jeugdcommissie ziet er dit jaar als volgt uit.

Tornooien in augustus

In het verlengde weekend van 11 tot 15 augustus organiseert onze club haar jaarlijks jeugdtornooi. Op welke dag de wedstrijden van uw kind plaatsvinden, vindt u hier terug.

In de laatste 2 weken van augustus wordt er ook deelgenomen aan tornooien bij andere clubs. Zodra deze info bekend is, zullen we deze verspreiden.

Herinnering: Lidgeld

Tot nog even een herinnering voor ouders die het lidgeld voor het nieuwe seizoen nog niet betaald hebben. Voor bestaande leden is de uiterlijke datum 31 juli. (Voor nieuwe beginnende leden is dit pas na de 4e training van het kind). Rek-nr=BE59 7350 2631 0226 : 190 euro tot en met U9 ; 210 euro vanaf U10 . Bedankt alvast.

Bouwen aan de toekomst.

De bouwaanvraag voor kleedkamers en kantine werd ondertussen ingediend bij de stad. Eind augustus weten we of deze goedgekeurd zal worden. De bedoeling is om in het najaar te starten met de bouwwerkzaamheden. De detailplanning dient nog verder uitgewerkt te worden om een einddatum in 2018 te bepalen. De eerder afgesproken periode tussen half mei en half juli voor de werkzaamheden aan de smalle toegangsweg zijn door de stad gewijzigd naar een nog af te spreken periode.

Vriendsch. wedstrijd Thes Sport

Ons 1e elftal speelt op vrijdag 21 juli om 15u tegen Thes Sport A (uit de 2e Amateursklasse).Supporters op post.!!!