Maart 2017

Kunstgras en gezondheid

De hele commotie de laatste dagen over de gezondheidsrisico's van rubberkorrels op kunstgrasvelden toont aan dat onze club 2 jaar geleden de juiste beslissing nam bij de aanleg van de duurdere maar gezonde variant met kurkkorrels, dit als een van de weinige in de provincie, zo blijkt.

Wafelverkoop

Enkele weken geleden werden er bestelformulieren uitgedeeld voor de aankoop van overheerlijke wafels (vanille,suiker,chocolade). We sluiten de wafelverkoop af op zo 19 maart. Mogen we vragen om de bestellingen, samen met het geld, aan de ploegafgevaarigden te bezorgen. Een 3-tal weken later worden de wafels dan via de ploegafgevaardigden verdeeld. Het bestelformulier vindt u hier.

Laatste ruildag voetbalstickers

Op zaterdag 18/3 tussen 10u30 en 14u00 gaat de LAATSTE ruildag door voor ons stickeralbum. Heb je nog vele ontbrekende stickers? Kom dan zeker die dag naar onze kantine. Hoe u de laatste ontbrekende stickers dient in te ruilen, leest u hier.

Restaurantdagen

Op za 25 en 26 maart organiseert onze club haar jaarlijkse steakdagen. De inschrijvingsformulieren werden onlangs verdeeld via de ploegafgevaardigden. U kan de PDF ook hier bekomen of in de kantine. Iedereen van harte welkom en alvast bedankt voor de steun.

Spelersevaluatie

Einde maart zullen alle jeugdtrainers een evaluatie opmaken van hun spelertjes. Vanaf 10/4 kunnen deze, op aanvraag, besproken worden bij trainer en/of jeugdcoordinator.

Paaskamp voetbal bij KEWSSB is VOLZET

De 1e editie van ons voetbal paaskamp is VOLZET. De inschrijvingen liepen als een trein. Op 4-5-6 april zullen 53 kinderen deelnemen aan een leuke en leerrijke driedaagse. Alvast dank voor jullie massale interesse.

Tornooiplanning Pasen en eindeseizoen

De tornooiplanning voor de paasperiode en einde-seizoen is reeds bekend. U vindt hier alle info voor elke team.

JeugdFuif

Door de drukke agenda in de maanden april en mei (owv paasvakantie, communieweekends schoonbeek en beverst, verhuring kantine) heeft het organisatiecomite van de jeugdfuif beslist onze jaarlijkse fuif 6 maanden uit te stellen naar eind september, begin oktober. Het thema rond deze periode staat wel al vast en spreekt voor zich, het wordt een KEWSSB 'Oktoberfest' .

Familiedag 2017

De familiedag, als afsluiting van het huidige seizoen, zal doorgaan op za 3 juni 2017. Meer info volgt later.

Bouwen aan de toekomst

Sinds enkele weken zijn de administratieve voorbereidingen voor onze nieuwe accommodatie van start gegaan. Vergaderingen met de Stad Bilzen en architecte hebben reeds plaatsgevonden. Einde maart wordt een 1e voorontwerp verwacht. De bedoeling is om na de zomervakantie te starten met de bouwwerkzaamheden aan kleedkamers en kantine. De detailplanning dient nog verder uitgewerkt te worden om een einddatum in 2018 te bepalen. Tussen 15 mei en 15 juli zal de smalle toegangsweg naar onze club (gedeelte Appelveldstraat tot huidige parking) verbreed worden en voorzien worden van een nieuw wegdek en nieuwe riolering. In een latere fase wordt het verdere gedeelte (parking tot einde Hereveld) uitgevoerd.