November 2016

Mosselweekend

De club dankt alle aanwezigen tijdens het voorbije mosselweekend van 29-30 oktober jl. Met 675 inschrijvingen mochten we spreken van een succes-editie. Van harte dank aan ouders, clubleden, sympathisanten en vrijwilligers voor jullie steun aan de club.

Sinterklaasfeest za 26/11/2016

Op za 26 november om 17u30 is het weer zover. Onze lieve goede Sint maakt dan weer tijd vrij in zijn drukke agenda voor onze jongste spelertjes !
Onze U6, U7, U8, U9 en U10 spelertjes,samen met broers en zusjes, zijn dan van harte welkom.
De oudere jeugdleden worden op een ander moment verrast.(zie verder)
Wij wensen u alvast een leuke avond!

EHBO cursus vr 2/12 en vr 9/12

In samenwerking met het VFV organiseert onze club een 2-delige cursus "veilig sporten in de club". Deze zal doorgaan op vrijdag 2 en 9 december 18u30-22u30 in onze kantine. Daar we binnen onze club veel belang hechten aan het aspect "veilig voetballen" is er met het bestuur overeengekomen dat alle ploegafgevaardigden gratis deze EHBO-cursus kunnen volgen. Onze gediplomeerde trainers hebben tijdens hun opleiding reeds zulk een cursus gehad. We doen tevens een oproep aan alle ouders, die hiervoor interesse hebben, om deel te nemen aan deze cursus. De kostprijs bedraagt 15 euro. Verplicht vooraf in te schrijven. Meer info vindt u hier.

Kaartavond za 3/12 20u

Eindejaarsfeestje U11-U15 za 10/12 17u30

Voor onze jeugdleden vanaf de U11 organiseren wij dit jaar apart een feestje. Een eindejaarsfeestje . Die avond zullen we inkleden met een speciale nieuwe activiteit. Laten we het een verrassing houden welke deze activiteit zal zijn. Dus spelers en ouders van deze categorieen zijn van harte welkom op za 10/12/2016 om 17u30.

WINTERSTOP

Er zullen nog trainingen, competitie en vriendschappelijke wedstrijden doorgaan voor de jeugd in december tot en met zo 18/12.
Hierna zijn er geen veldtrainingen tot di 03/01/2017.
De uitnodigingen die onze club ontving om deel te nemen aan zaalvoetbaltornooitjes, vallen dit jaar meestal in de midweek tussen kerst en nieuwjaar. Op basis van de beschikbaarheid van de trainers tijdens deze periode, zullen er deelnames zijn. Detail info wordt verstuurd via trainer en afgevaardigde.

Plan B bij algemene afgelasting

Nu dat de winter voor de deur staat, wordt de kans groter voor een algemene afgelasting van competitiewedstrijden bij de jeugd. Net als vorig jaar werken wij aan de mogelijkheid om op dat moment over te schakelen naar PLAN B , ttz dat wij, ism 1 of meerdere clubs, die dag vriendschappelijke wedstrijden organiseren op ons kunstgrasveld. Via trainer en afgevaardigde wordt u dan bericht.

Procedure Afgelasting jeugdtrainingen

In de jeugdcommissie werd afgesproken dat men, bij te slecht weer, ten laatste om 15u de trainers verwittigd om alle trainingen af te gelasten.

Attest mutualiteit

In de loop van volgende week wordt voor iedere jeugdspeler, via de afgevaardigde, het ingevulde attest voor de mutualiteit verdeeld. Zo kan een gedeelte van het inschrijvingsgeld bij een sportvereniging gerecupereerd worden.