Augustus 2016

Start jeugdtrainingen: schema

Ook al is de grote vakantie nog maar halverwege, voor onze jonge voetballertjes/voetbalsters doet het nieuwe voetbalseizoen zijn intrede de komende week. Op di 02/08 resp. wo 03/08 starten namelijk alle trainingen. Wij hopen jullie dan allemaal te mogen begroeten..... Klik op het overzicht voor een vergroting.

Tornooien en vriendsch. wedstrijden in aug./sept.

Onze jeugdcoordinatrice Anne Gijbels zal dit seizoen voor alle teams de coordinatie doen in een exclusieve functie. Ze is dus geen trainster meer van een ploegje. Voor augustus en september heeft ze de volgende planning voor tornooien en vriendschappelijke wedstrijden uitgewerkt. Deze planning kan nog verder aangevuld worden; U wordt hierover dan via jullie trainer ingelicht. Klik op het overzicht voor een vergroting.

Competitiewedstrijden in Google Kalenders

Voor september tot december zijn de competitiewedstrijden ook al bekend vanaf de U8 (Voor U6 en U7 is dit pas rond 15/9) U vindt deze terug op de respectievelijke jeugdpagina (Menu-Jeugd) op onze website. Maar ook zijn deze wedstrijden in een google kalender ter beschikking om ze te linken aan uw persoonlijke kalender. Het adres van iedere google-kalender vindt u onderaan op deze pagina.

Uitreiking kwaliteitslabel jeugdopleiding KEWSSB!!

Onze jeugdopleiding behaalde vorig seizoen een kwaliteitslabel vanwege het VFV (Voetbal Federatie Vlaanderen). In het tussenseizoen kreeg een afvaardiging van onze club dit label officieel overhandigd in Brussel. We zijn uitermate fier met dit resultaat en bedanken alle betrokkenen voor hun geleverde inspanningen. Meer details vindt u HIER.

Herinnering: Lidgeld

Tot nog even een herinnering voor ouders die het lidgeld voor het nieuwe seizoen nog niet betaald hebben. Voor bestaande leden was de uiterlijke datum 1 augustus. (Voor nieuwe leden is dit na de 4e training van het kind). Rek-nr=BE59 7350 2631 0226 : 170 euro tot en met U9 ; 190 euro vanaf U10 . Bedankt alvast.