Februari 2015

Foto's Carnaval-Sportavond 2015

Op wo 18/2 vond er weer een leuke en geslaagde sportavond plaats voor onze jeugd. Carnavalmuziek, verkleedkledij en schmink, het was er allemaal. Bekijk hier de sfeerbeelden.

Restaurantdagen 14-15 Maart 2015

In het weekend van 14 en 15 maart organiseert onze club haar voorjaarse Restaurantdagen. Kom smullen van een overheerlijke steak, kipfilet, warme zalm of andere lekkernijen. Het inschrijvingsformulier is via deze link terug te vinden op de clubwebsite. Alvast bedankt voor jullie steun.

Foute KEWS Party (za 28/3/2015)

Beste ouders, duid alvast deze datum aan in jullie kalenders!! za 28 maart 2015. Dan wordt er voor het eerst in het bestaan van onze fusieclub een fuif georganiseerd, door en voor de jeugdwerking. We beginnen er, zoals vanouds, reeds aan vanaf 20u00!! want wegens het omschakelen naar het zomeruur zijn we verplicht te eindigen om 02u winter/03u zomeruur. Maak er samen met de andere ouders van jullie ploegje een onvergetelijk feestje van... VVK-kaarten zijn vanaf nu bij de trainers en ploegafgevaardigden te verkrijgen aan 4 euro.(inclusief drankje). Hopelijk tot dan.