December 2014

Nieuwsbrief

Hier is ie dan. Onze nieuwsbrief in een nieuw kleedje. Voortaan ontvangt iedereen, naast info via onze website of via onze facebook-groep, ook belangrijke info via mail in deze nieuwe layout. Wij wensen iedereen veel leesplezier, het KEWSSB Webteam.

KEWSSB schenkt 2000 euro aan Komop tegen Kanker

Onze club steunt Komop tegen kanker voor een wel heel speciale reden. Lees hier alle info.

Nieuwe competitiekalenders 2e seizoenshelft

De nieuwe kalenders zijn bekend en zijn dus opnieuw opvraagbaar op elke afzonderlijke jeugdpagina. Ook werden de Google ploegkalenders aangevuld.

Jeugdtrainingen in de sporthal

In de maanden januari en februari gaan alle ploegjes minstens 3x in de zaal trainen. Zo kan er bij eventueel slecht weer toch getraind worden, maar ook is dit een extra facet in de opleiding door de nadruk te leggen op techniektrainingen. De uitgewerkte planning zit wederom in elke google-kalender maar een samenvatting van de zaaltrainingen vindt u hier.

Groot Kien en Kaart evenement bij KEWS

Op 26 december 2014 is het weer volop evenementendag! We beginnen namiddag met onze grote kiennamiddag en s'avonds zetten we in met onze grote kaartavond. Klik hier voor meer info. Alvast veel plezier !

DRINGEND GEZOCHT: 2 nieuwe jeugdtrainers

Onze jeugdwerking dient op zoek te gaan naar 2 vervangers voor trainer Yannick (U6) en trainer Dieter (U15) vanaf 1 januari, aangezien beide hun opleidingsstage voor politie-agent dienen aan te vatten en zich daardoor niet meer kunnen vrijmaken om de trainingen te leiden. Daarom een dringende oproep aan alle betrokkenen binnen onze club om eventuele mogelijke kandidaten aan te spreken en in contact te brengen met onze jeugdcoordinator Bjorn Verstegen (info). Dieter en Yannick, bedankt voor jullie engagement en samenwerking de voorbije jaren en hopen alvast op een nieuwe samenwerking na jullie opleidingen...

Prettige feesten en een voorspoedig 2015

Onze club wenst iedereen een gelukkig en voorspoedig 2015. Moge al jullie wensen voor het nieuwe jaar uitkomen. Wij wensen alvast een start van de werken aan de nieuwe voetbalvelden in 2015....